Šabac: Otac i sin pronađeni mrtvi

Izvor: Kurir, 15.Dec.2012, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabac: Otac i sin pronađeni mrtvi

Telo oca na kome su bile vidljive ubodne rane, pronađeno je ispred kuće, dok su obešeno telo sina policajci pronašli u samoj kući

ŠABAC - Šabačka policija potvrdila je da je večeras pronašla tela oca i sina Zorana i Aleksandra B. u njihovoj porodičnoj kući u naselju Jelin blok.

Kako je nezvanično potvrđeno, telo oca na kome su bile vidljive ubodne rane, pronađeno je ispred kuće, dok su obešeno telo sina policajci pronašli u samoj kući. Policija je potvrdila da je uviđaj u toku i da će detalji porodične tragedije koja se odigrala u centru Šapca, biti poznati tokom jutra.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Šabac: Ubio oca pa se obesio

Izvor: Večernje novosti, 15.Dec.2012

ŠABAC - Saša Bajić (34) iz Šapca izmasakrirao je svoga oca Zorana (58), a potom se obesio. Užasan zločin se dogodio u petak, kasno po podne, u porodičnoj kući u Bosanskoj ulici broj 15, u centru grada. Prema prvim, nepotvrđenim informacijama, Bajići su imali poremećene porodične odnose, navodno...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.