SZS: Bojkot sutrašnje sednice Skupštine

Izvor: Danas, 10.Feb.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SZS: Bojkot sutrašnje sednice Skupštine

U skladu sa Sporazumom koji smo ponudili narodu i za čije ostvarenje garantovali svojim potpisima, poslanici Saveza za Srbiju (SZS) bojkotovaće sutrašnju sednicu Narodne skupštine, saopštio je danas SZS. Članak SZS: Bojkot sutrašnje sednice Skupštine se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlast odugovlači sa zakazivanjem sednice Skupštine Beograda

Izvor: Danas, 10.Feb.2019

Odbornici Skupštine Beograda nisu se još nijednom sastali od početka godine, iako bi bilo uobičajeno da je barem zakazana prva sednica gradskog parlamenta, a kao moguće razloge za odugovlačenje, opozicija vidi proteste protiv vlasti, bojkot Skupštine, ali i razmatranje vlasti o raspisivanju vanrednih...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.