SUSRET LEGENDI: Majk Tajson i Muhamed Ali igrali šah

Izvor: Kurir, 11.Okt.2013, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUSRET LEGENDI: Majk Tajson i Muhamed Ali igrali šah

Dvojica legendarnih boksera družili se za potrebe snimanja emisije, a tom prilikom je mlađi Majk priznao da je Ali najveći takmičar svih vremena

Dvojica slavnih boksera Majk Tajson i Muhamed Ali sreli su se posle dužeg vremena i odigrali partiju šaha.

Tajson i Ali proveli su vreme zajedno zbog potreba snimanja emisije "Biti Majk Tajson", koju slavni bokser vodi.

Majk i Ali su po drugi put bili gosti u jednoj TV emisiji, prvi put je to bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pre 24 godine u kultnoj emisiji Arsenija Hola, gde su njih dvojica gostovala zajedno sa Šugar Rej Leonardom.

"Ja sam veliki ali u ovom slučaju svaka se glava mora nakloniti njemu, jer on je najveći", rekao je Majk za Alija, koji već godinama boluje od Parkinsonove bolesti.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SUSRET LEGENDI: Majk Tajson i Muhamed Ali igrali šah

Izvor: Dzungla.org, 11.Okt.2013

Dvojica legendarnih boksera družili se za potrebe snimanja emisije, a tom prilikom je mlađi Majk priznao da je Ali najveći takmičar svih vremena OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.