SUPRUG: ZA ZA GABOR KRITIČNO

Izvor: Kurir, 24.Jul.2010, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPRUG: ZA ZA GABOR KRITIČNO

LOS ANĐELES - Glumica Za Za Gabor (Zsa Zsa) u kritičnom je stanju posle operacije kuka kojoj je podvrgnuta početkom sedmice, izjavio je njen suprug

LOS ANĐELES  - Glumica Za Za Gabor (Zsa Zsa) u kritičnom je stanju posle operacije kuka kojoj je podvrgnuta početkom sedmice, izjavio je njen suprug.

Za Za Gabor (93) je zadobila višestruke povrede i polomila kuk kada je prošlog vikenda pala iz postelje dok je u svom domu u Los Anđelesu pokušavala da se smesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u invalidska kolica, rekao je u petak uveče njen suprug princ Frederik fon Anhalt (Frederic von).

Prema rečima glumičinog portparola, ona je posle operacije počela da se oporavlja ali je moguće da je tokom intervencije pretrpela moždani udar.

"To su samo nagađanja. Moramo da sačekamo nekoliko dana da bismo videli šta se dešava", rekao je Fon Anhalt koji je dodao da je glumica svesna i da lekari nisu potvrdili da je imala moždani udar.

Ćerka Za Ze Gabor, Konstans Frančeska Hilton (Constance Francesca), izjavila je da se njena majka "privikava na lekove i na oporavak".

Za Za Gabor, rođena u Mađarskoj, važila je za seks simbol 1950-ih i 1960-ih.

Od 2002, kada je imala saobraćajni udes, delimično je paralizovana i kreće se invalidskim kolicima.

Beta-AP

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.