SUBOTICA: Pokrali građevinski material u naselju Mala Bosna!

Izvor: Kurir, 10.Jul.2013, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUBOTICA: Pokrali građevinski material u naselju Mala Bosna!

SUBOTICA - Policija je privela dvojicu Subotičana zbog sumnje da su ukrali veću količinu građevinskog materijala u naselju Mala Bosna.

Subotička policija odredila je meru zadržavanja do 48 sati J.M. (27) i A.F. (54), obojica iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teške krađe.

Osumnjičeni se terete da su krajem juna, sa salaša u naselju Mala Bosna, protivpravno otuđili pumpu za vodu, mešalicu za beton, četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << džaka cementa i druge predmete.

"Postoji osnov sumnje da su nakon izvršenog krivičnog dela, jedan deo otuđenih predmeta prodali, dok je drugi, policija prilikom pretresa kuće na osnovu naredbe Osnovnog suda u Subotici, pronašla i vratila oštećenom", navodi se u saopštenju.

Nakon policijskog zadržavanja, kako je navedeno, J.M. i A.F. su uz odgovarajuću krivičnu prijavu privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.