STRAVIČNO UBISTVO: Ubijen mladić (15) u OKULTISTIČNOM RITUALU, proboden na 3 mesta po 6 puta

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2021, 14:35

STRAVIČNO UBISTVO: Ubijen mladić (15) u OKULTISTIČNOM RITUALU, proboden na 3 mesta po 6 puta

Policija je utvrdila da je ubistvo izvršeno u veoma bizarnom okultističkom ritualu - dečko je bio uboden 6 puta u 3 identična mesta okružen različitim okultističkim predmetima. 

Leš mladić (15) godina koji je  nestao  8.oktobra, nadjen je danas u prepodnevnim časovima u okolini sela Zimneki u Rusiji.

Policija je utvrdila da je ubistvo izvršeno u veoma bizarnom okultističkom ritualu - dečko je bio uboden 6 puta u 3 identična mesta okružen različitim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okultističkim predmetima.

Glavni osumnjičeni su njegov očuh (52) i njegova sadašnja partnerka (28) za koje određeni broj svedoka video kako odlaze sa dečakom van sela.

pic.twitter.com/CaVanU1zkp

— pensador (@sakriosamime) October 14, 2021

Istragom policije utvrđeno je da u njihovom autu je nadjen DNK žrtve, kao i krvava odeća.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.