STRAVIČAN MASAKR U POLJSKOM SIROTIŠTU: Ubijena devojčica i ranjeno devetoro dece

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 10:41

STRAVIČAN MASAKR U POLJSKOM SIROTIŠTU: Ubijena devojčica i ranjeno devetoro dece

Tokom noći odigrao se masakr u poljskom sirotištu u kome je život izgubila jedna devojčica i ranjeno devetoro dece.

U Poljskoj se tokom noći dogodio zločin kada je 19-godišnji mladić upao u sirotište i napao decu uzrasta od 12 do 16 godina, kao i jednog čuvara.

Šesnaestogodišnja devojčica iz Doma za nezbrinutu decu u mestu Tomislavce je preminula od zadobijenih povreda, a prema preliminarnim informacijama radi se o napadu nožem.

- Dobili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dojavu u 23:15. Nažalost jedna osoba je preminula, a pet je hospitalizovano. Još sedmoro njih zatražilo je psihološku pomoć.

- Počinilac najverovatnije nije iz ove ustanove-, rekao je Jakub Stejbah iz Vatrogasne brigade u Stjeradžu za „Virtualnu Poljsku“.

Povređene osobe nisu u životnoj opasnosti i nalaze se u bolnici.

Policija je tokom noći uhapsila napadača. Reč je o 19-godišnjaku iz Varte koji nije bio poznat policiji od ranije. Podvrgnut je testovima na alkohol i psihoaktivne supstance.

Istražitelji nastoje da otkriju okolnosti ovog događaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.