STRAŠNO: Ubili ga kad je otkrio da mu kradu šumu!

Izvor: Press, 15.Jul.2013, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAŠNO: Ubili ga kad je otkrio da mu kradu šumu!

Nakon obaveštenja da mu seku šumu, vlasnik parcele u potezu "Dos", u Kladurovu, otišao je sa suprugom na svoju parcelu, gde je zatekao tri osobe u šumskoj krađi.
Usledila je rasprava, posle koje je jedan od njih hicem iz pištolja na licu mesta usmrtio vlasnika parcele M. L. (68). Zatim su sva trojica napustila lice mesta, saopštila je Policijska uprava Požarevac.
Policija je brzom i efikasnom akcijom nakon dva sata pronašla trojicu osumnjičenih i privela ih u stanicu policije.
Uviđajna ekipa Policijske uprave Požarevac, zajedno sa tužiocem i istražnim sudijom, obavila je uviđaj.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Požarevac: Uhapšeni zbog ubistva vlasnika šume

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jul.2013

Požarevačka policija privela je tri osobe osumnjičene za ubistvo koje se dogodilo jutros oko 6.00 u Opštini Petrovac na Mlavi, saopštila je policija. ..Foto: Ilustracija..Nakon obaveštenja da mu seku šumu, vlasnik parcele u Kladurovu otišao je sa suprugom na parcelu, gde je zatekao tri osobe...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.