ŠTRAHE POSTAVIO REKORD: Milion Austrijanaca gledalo lidera FPÖ u emisiji ORF!

Izvor: Kurir, 18.Avg.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTRAHE POSTAVIO REKORD: Milion Austrijanaca gledalo lidera FPÖ u emisiji ORF!

BEČ - "Skoro milion gledalaca pratilo je gostovanje lidera Slobodarske partije Austrije Hajnca Kristijana Štrahea (Heinz Christian Strache) u emisiji "Letnji razgovori" na austrijskom javnom servisu ORF", saopštio je generalni sekretar FPÖ Herbert Kikl (Herbert Kickl).

On je izjavio da je Štrahe svojim jezikom običnog čoveka, a ne političara, govorio o stvarima koje muče i brinu Austrijance.

"Govorio je jezikom običnog čoveka i ponudio prava rešenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << upravo na način kako to i on i funkcioneri FP֠godinama unazad dosledno rade", rekao je Kikl.

On je napomenuo da vlada socijaldemokrata i narodnjaka nema rešenje za rekordnu nezaposlenost, poplavu ilegalnih imigranata, sve veće siromaštvo i ekonomiju koja stagnira.

Kikl je zaključio da je ovolika gledanost odličan znak i da mnogo govori i predstojećim pokrajinskim i gradskim izborima u Beču 11. oktobra ove godine.

(EPK)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.