STIGLE RODE: Darko Lazić dobio naslednika, evo koje ime su izabrali za njega! (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 24.Jun.2019, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLE RODE: Darko Lazić dobio naslednika, evo koje ime su izabrali za njega! (FOTO)

Da je dobio naslednika, Darko se pohvalio svima na svom Instagram profilu POPULARNI pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić rano jutros postali su roditelji dečaka. Iako su očekivali da će se Marina poroditi pre nekoliko dana, njihov sin je odlučio da ih iznenadi rano jutros! Da je dobio naslednika, Darko se pohvalio svima na svom Instagram profilu.- Draga naša familijo, naši kumovi, naši prijatelji, naši poznanici, danas u 7:15 na svet je došao naš mali anđeo, naš sin Aleksej. Tako da želimo ovu radosnu vest da podelimo i sa vama - napisao je Darko. PROČITAJTE I: Darko Lazić podelio fotografiju sa veridbe sa Marinom (FOTO)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"LJUBI GA TAJA, PRAVA MOMČINA" Darko Lazić se oglasio posle rođenja sina, ali evo zbog čega NIJE SMEO da ostane u bolnici

Izvor: Blic, 24.Jun.2019

Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić dobili su jutros sina Alekseja, a pevač je presrećan zbog rođenja naslednika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.