STARLETI PRORADILI MAJČINSKI INSTINKTI Mimi Oro: Hoću da rodim bebu!

Izvor: Kurir, 06.Mar.2016, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STARLETI PRORADILI MAJČINSKI INSTINKTI Mimi Oro: Hoću da rodim bebu!

Starleti Milici Živanović, poznatijoj javnosti kao Mimi Oro, očigledno su dosadili klubovi i izlasci do ranih jutarnjih časova, pa je odlučila da postane porodična žena.

Naime, starleti je proradila želja da postane majka, i volela bi da u skorije vreme dobije bebu, iako ne želi da otkriva koji je to muškarac u njenom životu probudio ovakve planove.

"Mlada sam, volim da izlazim kao i sve devojke koje su mojih godina, ali godinama se i to promenili. Toliko sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << okružena decom, tetka sam, hvala bogu, pre nekoliko meseci sam dobila i kumče, i mogu vam reći da ništa lepše nema od dece. Samo kad vidim njihove osmehe i kada me zagrle, najsrećnija sam osoba na svetu. Osim toga, proradio mi je i majčinski instinkt, pa se nadam da ću uskoro i ja na svet doneti prinovu", iskrena je Milica.

Autor: Foto: Damir Dervišagić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mimi Oro: Hoću da rodim bebu!

Izvor: Blic, 06.Mar.2016

Starleti Milici Živanović, poznatijoj kao Mimi Oro, očigledno su dosadili klubovi i izlasci do ranih jutarnjih časova, pa je odlučila da postane porodična žena...Naime, starleti je proradila želja da postane majka, i volela bi da u skorije vreme dobije bebu, iako ne želi da otkriva koji je to...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.