SRS obeležila slavu s najobrazovanijim kandidatom

Izvor: N1 televizija, 12.Feb.2017, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS obeležila slavu s "najobrazovanijim kandidatom"

Srpska radikalna stranka obeležila je slavu Sveta Tri jerarha u stranačkim prostorijama u Zemunu.

Među zvanicama su bili predstavnici kineske i ruske ambasade i ambasador Azerbejdžana Eldar Hasanov.

"Kum slave" Milovan Bojić rekao je da radikali Sveta Tri jerarha obeležavaju "zbog načina i puta na koji su se pristalice Vasilija Velikog, Grigorija Bogoslova i Jovana Zlatoustog učvrstili u veri i nisu se međusobno diskriminisali".

"Danas proslavljamo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << slavu u predvečerje predsedničkih izbora. Nastupamo sa najobrazovanijim i najboljim kandidatom", rekao je Bojić i dodao da je predsednik SRS Vojislav Šešelj "evro-amerikance" u Haškom tribunalu i time "obezbedio trajno mesto u srpskoj istoriji".

On je dodao da je Šešelj u Hagu sačuvao čast i da se ona ne može oduzeti već izgubiti, a da će čast izgubiti i oni koji Šešelju ne pruže podršku na predsedničkim izborima.

Bojić je dodao da prilika na predsedničkim izborima ne sme da bude propuštena i da SRS želi da mlada Srbija izađe na izbore.

On je dodao da će u Srbiji kojom predsedava Vojislav Šešelj biti mesta za mlade, koji će imati razloga da ostanu u zemlji i da će se boriti protiv kriminala i korupcije.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

SRS obeležila slavu, evo ko je bio kum

Izvor: Mondo, 12.Feb.2017

Srpska radikalna stranka obeležila je danas slavu Sveta Tri jerarha u stranačkim prostorijama u Zemunu...Foto: Srpska radikalna stranka..Među zvanicama su bili predstavnici kineske i ruske ambasade i ambasador Azerbejdžana Eldar Hasanov..."Kum slave" Milovan Bojić rekao je da radikali Sveta Tri...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.