SRS: Jadranka Šešelj će pobediti

Izvor: B92, 20.Apr.2012, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Jadranka Šešelj će pobediti

Beograd -- Potpredsednik SRS Aleksandar Martinović izrazio je večeras uverenje da će predsednički kandidat te stranke Jadranka Šešelj pobediti na predstojećim izborima.

Martinović je za Radio televizju Srbije rekao da je ubeđen da će Jadranka Šešelj dobiti glasove svih onih koji su za porodične vrednosti.

"Ona nema apsolutno nikakvu mrlju u svom životu", rekao je on, dodavši da, za razliku od radikala, ostale stranke koje se zalažu za ravnopravnost polova nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kandidovale ženu za funkciju predsedenika Republike.

Martinović, koji je figurirao kao predsednički kandidat radikala pre objavljivanja kandidature supruge lidera SRS i haškog optuženika Vojislava Šešelja, rekao je i da je on predložio Jadranku Šešelj za kandidata za predsedniak Srbije.

"Ja sam predložio Jadranku Šešelj za kandidata ...i smatram da će ona da bude reprezent svih časnih i patriotski opredeljenih građana", rekao je on. Martinović nije želeo da govori o mogućim postizbornim koalicijama sa aspekta radikala, objasnivši da prvo treba sačekati 6. maj, odnosno rezulate glasanje na izborima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.