SREĆA DA SU BILE MRŠAVE: Bacile se pod voz da bi preživele! (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jul.2014, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SREĆA DA SU BILE MRŠAVE: Bacile se pod voz da bi preživele! (VIDEO)

Dve žene iz Indijane su zahvaljujući snalažljivosti i sreći izbegle sigurnu smrt...

Naime, nakon što je ih je na mostu uhvatio voz koji prevozi ugalj, dve putnice nisu mogle da se dosete ničeg drugog nego da legnu između šina i puste da voz prođe iznad njih.

Pošto je mašinovođa uspeo da zaustavi voz, njih dve su ustale i pobegle. Portparol Indiana Rairoada, rekao je za MailOnline da je jedna od žena bežeći viknula mašinovođi da je samo malo "natukla nožni >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << palac".

„Između pragova i većine lokomotiva postoji otprilike 25 centimetara razmaka. Da su bile predebele - sigurno bi poginule. Sve ovo imalo bi drukčiji ishod“, izjavio je portparol Indiana Rairoada.

Izvor: Index.hr

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.