SPS: Rekonstrukcija Vlade je moguća

Izvor: RTS, 29.Maj.2013, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS: Rekonstrukcija Vlade je moguća

Poslanik Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević izjavio da je, kada je ta stranka u pitanju, rekonstrukcija Vlade moguća ako se unutar vladajuće koalicije proceni da je to neophodno.

Ukoliko se unutar vladajuće koalicije proceni da je neophodno ići u rekonstrukciju vlade, Socijalistička partija Srbije je spreman na takve razgovore, izjavio je poslanik te stranke Đorđe Milićević.

"Što se tiče SPS, rekonstrukcija je moguća", rekao je Milićević >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << novinarima u parlamentu i naglasio da je najpre neophodno da sve stranke koje su deo vladajuće koalicije analiziraju rad resora za koje su preuzele odgovornost.

Tada, kako je dodao, mogu da se vode razgovori unutar vladajuće koalicije ukoliko se proceni da je neophodno ići u rekonstrukciju. SPS, kako je naveo, u kontinuitetu analizira rad ministara te stranke.

"Ubeđeni smo da su njihovi rezultati i vidljivi i prepoznatljivi", rekao je Milićević i dodao da je SPS zadovoljan radom vlade, ali da uvek može i bolje i više.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.