SPREMITE SE ZA POTPUNI KOLAPS U BEOGRADU: Ovaj deo grada biće ZAČEPLJEN zbog večitog derbija?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 15:48

SPREMITE SE ZA POTPUNI KOLAPS U BEOGRADU: Ovaj deo grada biće ZAČEPLJEN zbog večitog derbija?!

Moguće velike gužve

Kao što je poznato, danas se u 17 časova igra večiti derbi na stadionu FK Crvena zvezda "Rajko Mitić" ili popularnoj "Marakani" gde gostuje FK Partizan. Interesovanje za ovaj fudbalski meč je ogromno i sve karte su rasprodate.

Lepi vremenski uslovi i sunčan dan nagoveštavaju da će navijači u ogromnom broju dolaziti ka stadionu, pa su moguće potencijalne velike gužve, posebno na Autokomandi gde je moguće i zakrčenje saobraćaja. Zato >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je potrebno, ukoliko ne idete na utakmicu, da pronađete alternativne pravce kretanja i izbegnete ovaj deo grada kako se ne biste našli u potencijalnom kolapsu.

Podsetimo, danas se igra 172. po redu derbi između večitih rivala FK Crvene zvezde i FK Partizana koji je na programu od 17 časova. Partizan na gostovanje najvećem rivalu dolazi s bodom više u odnosu na njega, pa bi sve osim poraza bilo prihvatljiv ishod za "grobare".

Samim tim je i interesovanje ogromno. Tako da, ukoliko ne idete na utakmicu, a već morate da prođete ovim delom grada, naoružajte se strpljenjm.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.