SPEKTAKL: Eksplozija fabrike vatrometa uživo

Izvor: Mondo, 05.Jan.2015, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL: Eksplozija fabrike vatrometa uživo

Spektakularan prizor snimio je kamerman jedne televizije u Kolumbiji kada se našao pored fabrike vatrometa baš u trenutku kada je u njoj došlo do eksplozije.

Foto: Twitter

U Kolumbiji, blizu Bogote, u nedelju se dogodio incident u kome je povređeno nekoliko radnika fabrike vatrometa, prenosi "Indipendent".

Samu eksploziju snimio je kamerman Karlos Espinoza, koji je pritom "oduvan" ne zadivljujućim prizorom već vazdušnim pritiskom i šokom onog što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << viđeno.

Lopta vatre i dima podigla se nad zgradom u kojoj je bila fabrika, a zvuk stotina petardi koje paraju nebo bio je zaglušujuć.



Espinoza, snimatelj Noticijas Karakol (Noticias Caracol), je morao da se sakrije iza vozila da ne bi bio žrtva sopstvene kamermanske sreće.

Televizija je obavestila javnost da je jedan od vozača koji su se zatekli na lokalnom drumu bio povređen u neplaniranom vatrometu.

Zvaničnici su kasnije objasnili da je u eksploziji uništeno pet skladišta baruta a uzrok istražuje policija.

Cierre temporal de la vía entre Fusa y Bogotá por explosión de polvorería http://t.co/FM5h8iJrGu Foto @LiLiAnAoJeDaFopic.twitter.com/GAIyb3SdQs

— Caracol Radio (@CaracolRadio) January 4, 2015

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.