SPAS političke protivnike ne naziva izdajnicima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2020, 16:16

SPAS političke protivnike ne naziva izdajnicima

Lider Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić ukazao je danas da je izuzetno opasno nazivati političke neistomišljenike izdajnicima i dodao da takvu terminologiju nikada neće koristiti, jer ne želi da učestvuje u podeli srpskog društva zarad sticanja političkih poena.

"Srpskom društvu ne trebaju dodatne podele, ne trebaju dodatna etiketiranja i svako onaj ko misli da će na taj način dobiti neki politički poen, mora da bude svestan opasnosti koju nosi takva terminologija po srpsko društvo", rekao je Šapić.

Šapić je naglasio i da se Srpski patriotski savez nikada tako neće ponašati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Šapić: Srbija da mudro uklopi svoj u interese velikih sila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2020, 13:17

Predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić poručuje da Srbija treba svoj cilj mudro da uklopi u interes velikih sila, jer je, kako navodi, tako lakše ostvariv, ali da pritom nikada ne odustaje od svog nacionalnog interesa..."Srbija ne treba da štiti interese ni Amerike, ni Kine, ni Rusije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.