Potresno: Prvi put objavljen snimak Brejvikovog napada! (VIDEO)

Izvor: S media, 26.Nov.2012, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potresno: Prvi put objavljen snimak Brejvikovog napada! (VIDEO)

Norveška televizija NRK objavila je prvi put video snimak koji prikazuje krajnjeg desničara Andersa Behringa Brejvika kako parkira kamionet-bombu u čijoj je eksploziji poginulo osam osoba u Oslu.

Snimci kamera za video nadzor zabeležili su beli kamionet kako se parkira u prizemlju zgrade.

Na snimku se pod raznim uglovima vidi eksplozija bombe od gotovo jedne tone koja je usmrtila osam osoba.

Na snimku se vidi i Brejvik kako odlazi drugim vozilom, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sivim "fijatom", kojim je potom krenuo na ostrvo Utoja i pucao do iznemoglosti. "Monstrum iz Norveške", kako su mediji prozvali Brejvika, na Utoji je ubio 69 mladih ljudi.

(S media)

Foto: Printskrin JuTjub

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako je Brejvik ubijao ljude (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2012

Norveška javna televizija NRK objavila je u ponedjeljak prvi put video snimak koji prikazuje krajnjeg desničara Andersa Brejvika, kako parkira kamionet-bombu u čijoj je eksploziji poginulo osam osoba u Oslu 22. jula 2011. ..Brejvik je osuđen na 21 godinu zatvora  .. ..Snimljeni kamerama za video...

Nastavak na Vesti-online.com...

Prvi put objavljen snimak Brejvikovog napada (VIDEO)

Izvor: Press, 26.Nov.2012

Norveška televizija NVK objavila je prvi put snimak na kome se vidi trenutak eksplodiranja bombe od jedne tone u Oslu koji je postavio Anders Brejvik, pri čemu je poginulo osmoro ljudi..Snimak je nastao video kamerama za nadzor, a vidi se beli kamionet kako se parkira u podnožju zgrade i vozača koji...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.