Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNSD: Ne podržavamo lični stav Tukića

BANJALUKA - SNSD ni na koji način ne podržava lični stav Milana Tukića o okupljanju građana na Trgu Krajine, poručio je Radovan Kovačević, portparol ove stranke.

On je putem Fejsbuk stranice naveo da SNSD više puta iznio svoj stav po ovom pitanju.

"Naša stranka i predsjednik Dodik su svoj jasan stav o ovom pitanju iznijeli više puta, tražeći od svih da se prema ovome odnose maksimalno odgovorno", napisao je Kovačević.

Milan Tukić, član Glavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << odbora SNSD-a i nekadašnji predsjednik Kluba Srba u Vijeću naroda Republike Srpske je na Tviteru napisao kako Trg Krajine u Banjaluci svaki dan u 18 časova postaje sanatorijum.

(Buka)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.