SNSD: Ivanić je gori gospodin nego političar

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Avg.2014, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNSD: Ivanić je gori gospodin nego političar

BANJALUKA - SNSD je saopštio da jučerašnja izjava lidera PDP-a Mladena Ivanića u Trebinju u vezi sa predsjednikom Vlade Srpske Željkom Cvijanović pokazuje da je on lošiji u ulozi gospodina nego u ulozi političara, u kojoj je katastrofalan.

"Kada bi htjeli da opravdamo gospodina Ivanića, onda bi rekli da je vjerovatno mislio na političku snagu gospođe Cvijanović kada ju je poredio sa Rambom", saopšteno je iz SNSD-a.

U ovoj stranci navode da su od Ivanića očekivali >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da je požurio u Trebinje da smiri gradonačelnika Slavka Vučurevića, ili pak da ga opravdano iskritikuje, a on je pokazao da je lošiji u ulozi gospodina, nego u ulozi političara, u kojoj je katastrofalan.

Lider PDP-a Mladen Ivanić juče je u Trebinju rekao da predsjednik Vlade Srpske Željka Cvijanović "glumi ženskog Ramba".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.