SNS traži izbore zbog ekonomske krize

Izvor: RTS, 16.Okt.2009, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS traži izbore zbog ekonomske krize

Zbog sve teže ekonomske krize, Srpska napredna stranka ponavlja zahtev za održavanjem vanrednih parlamentarnih izbora, rekao zamenik predsednika te stranke Aleksandar Vučić.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić je rekao da ta stranka zahteva održavanje vanrednih parlamentarnih izbora zbog sve teže ekonomske krize.

"SNS ponavlja taj zahtev jer smatra da je to prioritet za Srbiju, jer imamo još manji broj zaposlenih i još veću budžetsku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << potrošnju", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

Vučić je ocenio da novi izbori nikako ne bi ugrozili političku stabilnost Srbije, već bi joj doprineli.

"Treba nam drugačiji socijalni standard. U Srbiji se ne dešava ništa sem političkih i marketinških kampanja od lokalnih do lokalnih izbora", kazao je Vučić i naveo da je na Voždovcu upisano 800 novih birača i da je "nekima plan da se upiše 2.000 birača".

Zamenik predsednika SNS-a je pozvao novinare da u MUP-u provere biračke spiskove.

Komentarišući hapšenje bivše direktorke Gradskih pijaca Gordane Matijašević, Vučić je rekao da ne zna o čemu je reč, ali je ocenio da je "simptomatično da se to dešava u trenutku kada Demokratska stranka pokušava svim silama da pobedi na Voždovcu".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.