SNS počinje izbornu kampanju iz Niša

Izvor: RTS, 06.Feb.2014, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS počinje izbornu kampanju iz Niša

Srpska napredna stranka izbornu kampanju počinje 14. februara iz Niša, kaže član Predsedništva SNS-a i gradonačelnik Niša Zoran Perišić.

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i gradonačelnik Niša Zoran Perišić izjavio je da će ta stranka izbornu kampanju za vanredne parlamentarne izbore početi 14. februara iz Niša.

"Za SNS nema nevažnih gradova", rekao je Perišić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji je u Aleksincu prisustvovao konferenciji za novinare na kojoj je saopšteno da je kompletan Opštinski odbor Liberalno-demokratske stranke pristupio SNS.

Perišić je rekao da je početak kampanje iz Niša jasna poruka i lidera te stranke Aleksandra Vučića o važnosti juga Srbije i da taj deo Srbije mora da povrati status koji je nekada imao.

On je podsetio da je Vučić boravio u Aleksincu prikom otvaranja novog pogona kompanije "Gramer".

Perišić, koji predsedava Okružnim odborom SNS, rekao je da SNS želi reforme odmah i brzo u izgradnji moderne i efikasne Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksinački LDP pristupio SNS-u

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Feb.2014

Kompletan Opštinski odbor Liberalno-demokratske partije (LDP) u Aleksincu prešao je u Srpsku naprednu stranku (SNS), a dojučerašnji liberali su danas na konferenciji za medije rekli da su odluku doneli jednoglasno.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Naprednjaci kampanju počinju iz Niša

Izvor: Blic, 06.Feb.2014

Niš - Srpska napredna stranka će izbornu kampanju za vanredne parlamentarne izbore početi velikim mitingom 14. februara u Nišu, izjavio je član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i gradonačelnik Niša Zoran Perišić...- Za SNS nema nevažnih gradova - rekao je Perišić...On je najavio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.