SNS o predseničkom kandidatu na stranačkim organima

Izvor: RTS, 29.Jan.2017, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS o predseničkom kandidatu na stranačkim organima

Funkcioner SNS Nebojša Stefanović rekao je da će naprednjaci odluku o kandidatu na predsedničkim izborima doneti na svojim stranačkim organima i da će svoj stav o tome izneti pred njima, a ne prvo pred medijima.
"Bilo bi neozbiljno da se o tome izjašnjavam pred medijima, a pre konsultacija sa stranačkim kolegama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i sastancima stranačkih organa", rekao je Stefanović odgovarajući na pitanja novinara uključujući i da li je za to da se za predsednika kandiduje lider stranke i premijer Aleksandar Vučić ili aktuelni predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Na pitanje kako ocenujuje rad predsednika Srbije, Stefanović je rekao da poštuje ono što je Nikolić uradio ali je još jednom ponovio da će stav i mišljenje izneti pred stranačkim kolegama.
Novinare je interesovao i njegov stav o razgovorima koji se vode sa SPS i JS, na šta je Stefanović potvrdio da se razgovori vode, ponovivš da će SNS donetu svoju odluku o izlasku na predsedničke izbore na stranačkim organima.
"Ne želim da komentarišem nešto o čemu prvo nisam diskutovao sa svojjim kolegama iz stranke, a sa kojima sam se borio da pravimo bolju Srbiju i borimo se za to da svakoga dana nešto uradimo u ovoj zemlji. Mi želimo da radimo za ovu zemlju, jer za ovu zemlju mora da se radi i mislim da je to kvalitet i ove vlade i svega što smo uradili u poslednje četiri godine, a ne ko neki koji su više brinuli o tome kakav če im biti rejting. Mi smo iza sebe ostavljali puteve, fabrike i nova radna mesta", kazao je Stefanović.
On je rekao i da je Vlada Srbije prošle godine dala podršku Vuku Jeremiću za mesto Generalnog sekretara UN da ne bi, kako je naglasio, ispalo da neće da ga podrži.
"Da ga nismo podržali, rekli bi nam da smo to namerno uradili. Nismo želeli ni tu vrstu hipoteke na građanima Srbije, zato smo ga podržali", kazao je Stefanović.
On je dodao da je Jeremić, dok je bio ministar spoljnih poslova, bio "jako loš ministar" i vodio je "katastrofalnu spoljnu politiku", koja se svodila uglavnom na putovanja i dovela do toga da ogroman broj zemlja prizna nezavisnost Kosova i Metohije.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada podržala Jeremića u UN iako je bio loš ministar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2017

Funkcioner SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas da je Vlada Srbije prošle godine dala podršku Vuku Jeremiću za mesto Generalnog sekretara UN da ne bi, kako je naglasio, ispalo da neće da ga podrži..."Da ga nismo podržali, rekli bi nam da smo to namerno uradili. Nismo želeli ni tu vrstu hipoteke...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.