SNS: Srbija ide napred, Đilas je prošlost

Izvor: RTS, 20.Okt.2013, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Srbija ide napred, Đilas je prošlost

SNS obaveštava Dragana Đilasa da se Srbija upravo menja, i da Srbija više nije zemlja u kojoj caruju lopovluk, korupcija i kriminal,saopštila je ta stranka reagujući na govor lidera DS-a na glavnom odboru te stranke.

Srpska napredna stranka poručila je predsedniku Demokratske stranke Draganu Đilasu da se Srbija "upravo menja, i da Srbija više nije zemlja u kojoj caruju lopovluk, korupcija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i kriminal, kao što je to bio slučaj u vreme dok su Srbijom komandovale demokrate".

"Želimo da ga obavestimo i o tome da je Srbija dobila najpovoljniji izveštaj Evropske komisije, neuporedivo povoljniji od izveštaja koje smo dobijali u vreme vladavine Demokratske stranke", navodi se u saopštenju SNS, naslovljenom sa "glas za Demokratsku stranku i Dragana Đilasa je glas za uništenje Srbije".

U saopštenju se dodaje da "Srbija rešava sve one probleme koje su stvorile demokrate svojim neodgovornim, nedomaćinskim i štetočinskim ponašanjem, i to najviše boli Đilasa".

SNS poručuje i da "Srbija nikada neće dozvoliti povratak u prošlost, povratak unazad, koji zagovara Đilas".

"Srbija hoće da se menja, da ide napred, da postane moderna evropska država, da ide u budućnost, a ne u prošlost, koju oličava upravo Dragan Đilas", saopštila je SNS.

Đilas je ranije danas na Glavnom odboru DS poručio da je samo glas za DS glas protiv SNS i SPS i da građani ne mogu biti sigurni da, ukoliko budu glasali za druge stranke, one neće ući u koaliciju sa SNS i SPS i prihvatiti njihov način rada.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: U Srbiji ne caruju lopovluk, korupcija i kriminal kao dok je komandovala DS

Izvor: Blic, 20.Okt.2013

Srpska napredna stranka (SNS) želi da obavesti Dragana Đilasa da se Srbija upravo menja, i da Srbija više nije zemlja u kojoj caruju lopovluk, korupcija i kriminal, kao što je to bio slučaj u vreme dok su Srbijom komandovale demokrate, saopštila je danas SNS, reagujući na govor predsednika Demokratske...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.