SNS: Đilase, nismo vas ni zvali

Izvor: B92, 08.Feb.2014, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Đilase, nismo vas ni zvali

Beograd -- Srpska napredna stranka saopštila je da nikad nije zvala Demokratsku stranku da bude deo vlade koju bi činili naprednjaci, niti namerava da to ikad uradi.

"Zato molimo funkcionere Demokratske stranke da više ne licitiraju da li hoće ili neće sa Srpskom naprednom strankom u Vladu, jer je potpuno besmisleno", poručuju naprednjaci u saopštenju.

Lider DS Dragan Đilas ranije danas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je rekao da su demokrate i njihovi koalicioni partneri jedini koji "ne žele da čekaju u predvorju Aleksandra Vučića da vide hoće li ih zvati u vladu".

Naprednjaci navode da nisu odgovarali na poslednjih, gotovo identičnih, dvadeset izjava različitih funkcionera DS u vezi sa formiranjem buduće vlade, ali da danas odgovaraju isključivo zbog istine koju zaslužuju građani Srbije, a ne zbog toga što DS zaslužuje bilo kakvu reakciju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS nikad nije zvala demokrate da budu deo vlade

Izvor: Press, 08.Feb.2014

"Zato molimo funkcionere Demokratske stranke da više ne licitiraju da li hoće ili neće sa Srpskom naprednom strankom u Vladu, jer je potpuno besmisleno", poručuju naprednjaci u saopštenju.. Lider DS Dragan Ðilas ranije danas je rekao da su demokrate i njihovi koalicioni partneri jedini koji "ne...

Nastavak na Press...

SNS i DS: Nismo vas zvali, i nećemo

Izvor: Mondo, 08.Feb.2014

Naprednjaci saopštili da nikada nisu zvali demokrate da bude deo vlade, niti to nameravaju. S druge strane uzvratili..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.