SNP postala parlamentarna stranka

Izvor: RTS, 22.Mar.2015, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNP postala parlamentarna stranka

Srpska narodna partija (SNP), na čijem čelu je Nenad Popović, prerasla je u parlamentarnu političku stranku, jer je njen novi član postao narodni poslanik Milan Petrić, saopšteno je iz te partije.
Milan Petrić je rekao ”da će kao poslanik SNP-a imati veću podršku za ostvarenje ciljeva za koje se zalaže, prenosi Tanjug.

"Ekonomija je ključna za građane Srbije. Ne možemo uspešno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da branimo naše nacionalne i državne interese sa najnižom platom u regionu, zato je naš glavni cilj da građanima obezbedimo posao i veće plate”", rekao je Petrić, koji će ubuduće biti član predsedništva SNP-a i poslanik te stranke u Skupštini Srbije.
On je istakao da program SNP obezbeđuje ne samo ekonomski razvoj, već i vođenje odgovorne socijalne politike.
"”Učinićemo sve da radnici, penzioneri, samohrane majke, i sve druge ugrožene socijalne grupe, povrate poverenje u državu i ponovo u njoj pronađu siguran oslonac"”, rekao je Petrić.
On je naveo da je SNP za njega bila logičan izbor, jer ”to nije partija koja pripada bilo kojoj političkoj krajnosti, već partija koja vodi umerenu, argumentovanu i realnu politiku u interesu svih građana Srbije”.
Petrić je izabran za narodnog poslanika na parlamentarnim izborima 2014. godine na listi Demokratske stranke, kao predstavnik Udruženih sindikata Srbije ”Sloga”.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNP postala parlamentarna politička partija

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Mar.2015

Srpska narodna partija (SNP), na čijem čelu je Nenad Popović, prerasla je danas u parlamentarnu političku stranku, jer je njen novi član postao narodni poslanik Milan Petrić, saopšteno je iz te partije...”Kao poslanik SNP-a imaću veću podršku za ostvarenje ciljeva za koje se zalažem. Ekonomija...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.