SNIMAK ispitivanja MASOVNOG UBICE sa Floride, od koga ćete se NAJEŽITI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2018, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNIMAK ispitivanja MASOVNOG UBICE sa Floride, od koga ćete se NAJEŽITI! (VIDEO)

17 ljudi stradalo je od njegove ruke

Američka policija objavila je snimak ispitivanja Nikolasa Kruza, koji je u februaru ove godine u srednjoj školi u Parklandu ubio 17 ljudi.

Pročitajte i:

Na snimku je veoma uočljiva Kruzova nervoza. On je prilikom ispitivanja spomenuo glasove i demone koji su mu se pojavili u glavi nakon očeve smrti.

- Zapali, ubij, uništi - pričali su mu glasovi, kazao je 19-godišnji Kruz.

Inspektor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu je rekao da je mogao zaustaviti te demone da je hteo, na šta se Kruz počeo čudno ponašati i gledati u svoju ruku.

- Mislim da su tvoji demoni samo izgovor. Zašto ih nisi zaustavio, kada si mogao - pitao ga je inspektor.

- Htio sam ih zaustaviti - odgovorio mu je Kruz čudnim gestovima.

- Ponašaš se tako jer ovo što govorim ima smisla, a to se tebi ne sviđa. Mislim da ti voliš svoje demone - dodao je inspektor.

- Želim advokata - rekao je Kruz na kraju snimka i počeo agresivno da se češka.

Kruz je pritvoren na osnovu optužbe za 17 ubistava sa predumišljajem. Ako bude osuđen, dobiće smrtnu kaznu ili doživotni zatvor.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SNIMAK ISPITIVANJA KOJI LEDI KRV: Policajac je ubici 17 učenika pomenuo DEMONE, razgovor je ODMAH PREKINUT (VIDEO)

Izvor: Kurir, 10.Avg.2018, 11:06

U februaru ove godine, Nikolas Kruz ubio je 17 osoba u srednjoj školi u Parklandu – a policija je odlučila javnosti dati i snimak ispitivanja mladića koga, kada ga osude, čeka doživotan zatvor ili smrtna kazna.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.