SNIMA SE BANANAMEN: Erik je pojeo bananu...

Izvor: Kurir, 19.Mar.2014, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNIMA SE BANANAMEN: Erik je pojeo bananu...

Školarac Erik Vimp koji poseduje sposobnost da nakon jednog zalogaja banane postaje superheroj odnosno Bananamen može da leti i poseduje nadljudske moć

Uskoro na velikom platnu.

Sve što može Supermen, može i Bananamen, samo sa više vitamina, to će se uskoro dokazati i na velikom platnu. Stvaraoci crtanog filma razmišljaju da ovo ostvarenje pretvore u film.

Džon Giringa koji je pre pre 35 godina stvorio ovaj crtani film mnogu decu zadržao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ispred malih ekrana i odveo u svet mašte. Školarac, Erik Vimp koji poseduje sposobnost da nakon jednog zalogaja banane postaje superheroj odnosno Bananamen može da leti i poseduje nadljudske moći.

Borbu sa svojim najvećim neprijateljima poput General Buzda, Doktor Mračnim, Tetkicom i mnogih drugih, Bananamen će uz pomoć svojih prijatelja Vranca, Šef Rajka i Đurđevke ponovo otpočeti nakon toliko godina.

Ekranizacija čuvenog "Bananamena" obećana je još  2015. godinu. Još jedno od obećanja je i da ovim filmom neće biti razočarani oni koji su crtać pratili kao mali.

(Kurir/Blic)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Stiže: BANANAMEN!

Izvor: Mondo, 19.Mar.2014

Školarac Erik Vimp koji nakon zalogaja banane postaje superheroj, uskoro će biti na velikim ekranima u vidu filma.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.