SNEG ISKLJUČIO STRUJU PRIJEPOLJSKIM SELIMA

Izvor: Kurir, 25.Jan.2012, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNEG ISKLJUČIO STRUJU PRIJEPOLJSKIM SELIMA

Dva dalekovoda u opštini Prijepolje od noćas su bez napona pa je u prekidu snabdevanje električnom energijom

PRIJEPOLJE - Dva dalekovoda u opštini Prijepolje od noćas su bez napona pa je u prekidu snabdevanje strujom velikog broja sela.

Uzrok havarija je obilni sneg koji od juče pada u tom delu Srbije. U pogonu Elektrodistribucije u Prijepolju rečeno je da su ekipe već na terenu i da rade na lociranju kvarova.

Pretpostavlja se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da je visok i vlažan sneg uzrok problema na dalekovodima prema Brodarevu odnosno prema Aljinovićima i pešterskoj visoravni. Tokom noći u prijepoljskoj opštini napadalo je dvadesetak centimetara novog snega.

Na magistralnim i regionalnim putevima saobraćaj se odvija otežano i sa povećanim rizikom, rekla je rukovodilac službe održavanja u pogonu "Puteva" Edina Džinović.

Tokom noći dežurne ekipe su redovno čistile puteve prvog i drugog prioriteta a tokom dana obuhvatićemo i važnije saobraćajnice lokalnog značaja, dodala je ona.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.