SMENJENA DIREKTORKA OSNOVNE ŠKOLE: Ministar Branko Ružić potpisao rešenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 18:22

SMENJENA DIREKTORKA OSNOVNE ŠKOLE: Ministar Branko Ružić potpisao rešenje

Inspekcija je utvrdila nezakonitosti

Ministar prosvete Branko Ružić je, na osnovu izveštaja inspekcije, potpisao rešenje o smeni direktorke Osnovne škole "Đura Jakšić" Tijane Jelić, potvrđeno je danas Tanjugu u Ministarstvu prosvete.

Kako je Tanjugu 5. maja rečeno u Ministarstvu prosvete, Republička prosvetna inspekcija je, nakon izvršenog nadzora u OŠ "Đura Jakšić", utvrdila nezakonitosti u radu direktora škole i obavestila Ružića da su se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stekli uslovi za razrešenje direktorke te ustanove.

Iz Ministarstva su 5. maja na taj način odgovorili na pitanje o navodima da je inspekcija utvrdila da u redu direktorke ove beogradske škole došlo do propusta kada je na nepropisan način ustupila prostorije škole grupi "Crni Cerak" i Kristijanu Goluboviću za snimanje spota i da je ministar Ružić naložio da se postupi u skladu sa izveštajem i da se direktorka razreši dužnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Smenjena direktorka škole u kojoj su Kristijan Golubović i Crni Cerak snimali spot

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2023, 07:03

Ministar prosvete Branko Ružić je, na osnovu izveštaja inspekcije, potpisao rešenje o smeni direktorke Osnovne škole "Đura Jakšić" Tijane Jelić, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu prosvete.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.