SKANDAL u Kruševcu: Devojka lomi izlog radnje!

Izvor: Mondo, 02.Sep.2018, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL u Kruševcu: Devojka lomi izlog radnje!

Kamera jednog lokala u Kruševcu zabeležila je trenutak kada je jedna devojka, šetajući se gradom sa još tri osobe, iznenada namerno udarila nogom u izlog radnje, pored koje su prolazili.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Na snimku se vidi kako četvoro mladih, dva momka i dve devojke, mirno šetaju ulicom, dok devojka nije odjednom zamahnula nogom i udarila u izlog.

Kako navodi Telegraf, izlog je od siline udarca pukao, a vlasnica radnje zamolila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je ljude na društvenim mrežama da joj pomognu u identifikaciji počinilaca.

Brutalno nasilje nad učenicom u Aranđelovcu VIDEO

"I mi smo bili tinejdžeri, ali nismo štetili drugim ljudima. Roditeljsko vaspitanje je vrlo važna stvar", navela je vlasnica radnje, koja nije imenovana.

Telegraf navodi da se incident dogodio kasno sinoć, kao i da nije poznat razlog ovakve reakcije devojke.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kruševac: Devojka nogom polomila izlog radnje

Izvor: B92, 02.Sep.2018

Kamera jednog lokala u Kruševcu zabeležila je trenutak kada je jedna devojka, šetajući se gradom sa još tri osobe, iznenada namerno udarila nogom u izlog radnje..Na pomenutom snimku se vidi kako četvoro mladih, dva momka i dve devojke, mirno šetaju ulicom, dok devojka nije ođednom zamahnula nogom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.