Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL! Pogledajte šta je sinoć glavna vest bila u PRIŠTINI!

Što se tiče reakcije Republike Srbije, mi ćemo štiti i čuvati svoj narod na KiM, ništa mi drugo nije bitno!

- Plašim se da će Albanci sa time nastaviti i u budućnosti i da su Srbi s obzirom da nije formirana SZO i da nisu ispoštovane briselski sporazumi - rekao je Vučić u svom vanrednom obraćanju iz Predsedništva.

Što se tiče reakcije Republike Srbije, mi ćemo štiti i čuvati svoj narod na KiM.

- Ukoliko NATO ne bude u stanju da sprovede sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to u delo, ima ko će - rekao je Vučić.

-Fašista Obradović i tajkun Đilas moraju da se vrate na vlast. Znaju oni dobro da je završena višegodišnja istraga o krađi preduzeća i znaju šta sledi posle toga, pa su divljaštvom sinoć pokušali, ne znam ni sam šta, al valjda nervoza zbog sve većeg neodziva na njihove proteste, dovodi do nasilja. Da li su sinoć unosili testere da prave frizure novinarima RTS-a?

-U Prištini je sinoć glavna vest bila da je Đilas pretučen?! Đilas, kom, kako smo kasnije i sami videli, ni dlaka sa glave nije falila, koji je mirno odšetao kući nakon vandalnog čina. Šta vam to govori?! Ja sam pogrešno shvatio Haradinaja kada je rekao da će da me sruši sa vlasti, a izgleda sam se prevario. Oni ima ozbiljne saradnike u Srbiji - sinoć su to dokazali. Ali, naišli su na tvrd orah! - rekao je predsednik u svom obraćanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.