SJAJNA VEST! Građani Srbije mogu bez testova ući u Crnu Goru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 23:39

SJAJNA VEST! Građani Srbije mogu bez testova ući u Crnu Goru!

Ulazak bez ograničenja

Građani Srbije u Crnu Goru mogu da ulaze bez ograničenja (bez PCR ili ostalih testova)!

Gradjani Srbije u Crnu Goru mogu da ulaze bez ogranicenja (bez PCR ili ostalih testova)!

U dnevniku javnog servisa Srbije veceras je receno drugacije, i koristim ovaj twit da kazem da je to bila netacna informacija.

— Jakov Milatovic (@JakovMilatovic) April 24, 2021

-  U dnevniku javnog servisa Srbije večeras je rečeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugačije, i koristim ovaj tvit da kažem da je to bila netačna informacija. Građani Srbije u Crnu Goru mogu da ulaze bez ograničenja (bez PCR ili ostalih testova)!

Ovo je u subotu veče na svom Tviter nalogu napisao Jakov Milatović, ministar ekonomskog razvoja Crne Gore, povodom vesti objavljene u centralnom dnevniku RTS, po kojoj je za građane Srbije prilikom ulaska u Crnu Goru obavezan negativni PCR test.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.