ŠIPTARSKI SPECIJALCI UPALI U PROSTORIJE PRIVREMENOG ORGANA OPŠTINE PEĆ U GORAŽDEVCU, HOĆE DA HAPSE MILOŠA DIMITRIJEVIĆA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠIPTARSKI SPECIJALCI UPALI U PROSTORIJE PRIVREMENOG ORGANA OPŠTINE PEĆ U GORAŽDEVCU, HOĆE DA HAPSE MILOŠA DIMITRIJEVIĆA!

KPS je jutros upao u prostorije službene prostorijeopštine Peć u Goraždevcu, najverovatnbije sa namerom da uhapse predsednika Šrivremenog organa Miloša Dimitrijevića

Prema saznanjima, Dimitrijević je na putu prema kancelariji, i očekuje se da če ga KPS uhapsiti čim se tamo pojavi.

Da podsetimo, Dimitrijević je juče, na sastanku predsednika Aleksandra Vučića sa predstzavnicima Srba na KiM, izjavio da nema nameru da skine srpske tablice sa svog vozila, pa se pretpostavlja da je ovo iskorišćeno kao povod za njegovo hapšenje.

BONUS VIDEO: Prvi snimak početka akcije ROSU

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Kosovska policija nije upala u prostorije Dimitrijevića"

Izvor: B92, 23.Nov.2018

Kako RTV Kim saznaje, stanje u Goraždevcu je potpuno mirno i nije bilo nikakvog upada policije u prostorije predsednika PO Peć Miloša Dimitrijevića...Ovo je za RTV Kim potvrdio njegov sin i novinar Darko Dimitrijević...Tanjug je ranije objavio da je kosovska policija upala oko 11 sati u prostorije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.