ŠEŠELJ POSLE OPERACIJE: Odlično se osećam! Dušmani me rano otpisali!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2018, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠEŠELJ POSLE OPERACIJE: Odlično se osećam! Dušmani me rano otpisali!

Predsednik SRS se uspešno oporavlja

Lider radikala Vojislav Šešelj uspešno se oporavlja od operacije, na koju je morao da ode zbog patoloških promena na žlezdama vrata. Iako je hirurški zahvat bio na osetljivom delu tela, Šešelj je samo nekoliko sati nakon buđenja iz anestezije raportirao o svom zdravstvenom stanju.

Pročitajte i:

- Dobro sam, čak odlično. Rano su me dušmani otpisali. Subjektivno se osećam odlično, nemam temperaturu i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već sutradan očekujem da će mi dati da idem kući. Srećan sam što je ovako prošlo jer je postojala mogućnost da mi se ukoči faca, da mi se facijalni nerv ošteti i onda ne znam kako bi to izgledalo - ispričao je Šešelj i dodao da sad čeka patološku analizu jer postoji sumnja da izvađena cista može biti i metastaza.

Predsednik SRS operisan je na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju Stomatološkog fakulteta u Beogradu, a na čelu ekipe koja je izvela taj zahvat bio je lekar Milan Romić.

O Šešeljevom zdravstvenom stanju javnost je izvestila i njegova stranka.

- Zahvat je izveden zbog patoloških promena na žlezdama vrata, a uzorci su predati na patološko-histološku analizu. Onkološko-hirurški konzilijum koji prati zdravstveno stanje Vojislava Šešelja po dobijenim analizama razmotriće dalji tok lečenja, sa stanovišta da li su promene na žlezdama vrata u sklopu osnovne bolesti ili su poseban patološki proces - navodi se u saopštenju SRS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.