ŠEŠELJ POKUŠAO DA RASPIŠE IZBORE? Seo u predsedničku stolicu i počeo obraćanje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2017, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠEŠELJ POKUŠAO DA RASPIŠE IZBORE? Seo u predsedničku stolicu i počeo obraćanje (FOTO)

Seo je za sto koji je bio postavljen za potpisivanje odluke

 Predsednik SRS Vojislav Seselj danas je pokusao da odrzi konferenciju za novinare u Skupstini Srbije, na mestu koje je bilo pripremljeno za predsednicu Narodne skupstine Maju Gojkovic za objavljivanje datuma odrzavanja predsednickih izbora.

Šešelj se, po ulasku u Skupštinu, neposredno pre objavljivanja datuma izbora, uputio u centalni hol, u kom se obično održavaju konferencije za novinare, a gde je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već bio postavljen sto za potpisivanje odluke o raspisivanju izbora.

Seo je u stolicu namenjenu Maji Gojković, čak je i počeo obraćanje sa "Dame i gospodo", čudio se zašto mu skupštinsko obezbeđenje ne dozvoljava i govorio da na tom mestu stalno drži konferencije.

Nakon krace rasprave sa skupstinskim sluzbenicima, ali i usled nedostatka tona, ustao je i drugu konferenciju za novinare, nakon one u stranackim prostorijama, odrzao stojeci ispred postavljenog stola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.