SEKA SABLIC BEZ STRUJE I VODE To je moja privatnost

Izvor: medio.rs, 21.Jan.2017, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKA SABLIC BEZ STRUJE I VODE To je moja privatnost

Proslavljena glumica Seka Sablić retko govori o svom životu na Rosama u Crnoj Gori, iz kojih se vratila nedavno zbog simanja jedne TV serije.

Seka u svojoj kući u Crnoj Gori najčešće provodi vreme tokom leta i priznaje da je tamo pronašla mir i spokoj.

"Iskreno da vam kažem, ne volim da govorim o Rosama jer to je zaista moja privatnost. Ali kada se već toliko pominju u raznim intervjuima, reći ću vam. Svaki dan u Rosama počinje borbom za opstanak. Luštica >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je poluostrvo, a ima sve karakteristike ostrva. Rose nemaju nijednu prodavnicu hrane, nema vode, često ni struje. Kad padaju kiše, to su potopi sa olujnim vjetrovima koji kidaju sve, tendu, kanape, ruše crepove i stalno nešto popravljaš, čistiš, radiš, dočekuješ kombije sa hebom. Ali zato imam divan pogled sa terase na čarobno more, čemprese ispred prozora, vidim sunce, mesec, zvezde".

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŠKO JE, ALI JE LEPO Seka Sablić letuje bez struje i vode

Izvor: Blic, 22.Jan.2017, 01:07

Slavna glumica Jelisaveta Seka Sablić mnogo vremena provodi u Crnoj Goru, u Rosama, gde ima kuću. Ona je tamo pronašla mir i spokoj, iako ne voli da govori o tome...Seka je napravila presedan, pa je opisala kako je letovati u Rosama...- Iskreno da vam kažem, ne volim da govorim o Rosama jer to je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.