SEKA PORUČILA ZAVIDNIM: Visoko grožđe lisici je kiselo!

Izvor: Kurir, 17.Jun.2014, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKA PORUČILA ZAVIDNIM: Visoko grožđe lisici je kiselo!

Razumem i one koji imaju negativne komentare na moje mišice i visoko grožđe lisici je kiselo, poručila je pevačica

Svetlana Seka Aleksić već mesecima naprono trenira u teretani kako bi njeno telo bilo u top formi. I pored toga što je do savršenstva dovela svoje telo i skinula kilograme, mnogima se ne sviđa što joj je telo mišićavo.

Nedavno je objavila fotografiju sa svojim bicepsima s porukom da to ne može da se dobije kod hirurga i izazvala različite >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << komentare.

Međutim to Seku mnogo ne dotiče jer je odgovorila onima koji su negativno komentarisali poručila: "Nikada nije kasno početi sa treninzima... Podrška za sve koji to čine sada. Razumem i one koji imaju negativne komentare na moje mišice... Visoko grožđe lisici je kiselo!!! KISS", napisala je Seka na svom Fejsbuk profilu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seka odgovorila na prozivke: Visoko grožđe lisici je kiselo!

Izvor: Press, 17.Jun.2014

Podsetimo, folk pevačica već izvesno vreme intezivno radi na sebi, a liniju je dovela do savršenstva, međutim ne dopada se svima Sekina nova figura.. Ipak, nju negativni komentari ne dotiču, a ona je na svoje mišiće ponosna i sa zadovoljtsvom ih pokazuja.. - Nikada nije kasno početi sa treninzima....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.