ŠEFICA: Kompani kupio klub i poklonio ga sestri

Izvor: Kurir, 29.Mar.2013, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠEFICA: Kompani kupio klub i poklonio ga sestri

Kapiten Belgije i Mančester Sitija uložio pare u najgori klub treće belgijske lige i potom okupio tim ljudi koji će voditi njegova sestra

MANČESTER - Defanzivac Mančester Sitija i reprezentativac Belgije Vinsent Kompani kupio je trećeligaški klub u svojoj zemlji FK Bleid i postavio sestru za šeficu.

Kompani je kupio najgori klub u trećoj diziviziji. Bleid je ove sezone ostvario bilans od dve pobede i 19 poraza. Na ovakav korak belgijski reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se odlučio i zbog toga što je odrastao u briselskom kraju odakle je ovaj klub.

"Ja sam bio kao ti momci. Verujem u njih i njihov potencijal. Samo im treba pružiti šansu. Lično, moram da se koncentrišem na Siti i belgijsku reprezentaciju. To mi je primarno. Okupio sam tim koji će voditi moja sestra. Oni će moje vizije pretvoriti u stvarnost", rekao je Kompani i pozvao navijače da predlože novo ime klubu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.