SDS: Vučić nabavku aviona koristio u predizborne svrhe

Izvor: RTS, 22.Dec.2016, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDS: Vučić nabavku aviona koristio u predizborne svrhe

Socijaldemokratska stranka ocenila je da je premijer Alekasandar Vučić nabavku aviona od Rusije koristio u predizborne svrhe i da građani imaju pravo da znaju da li su letelice kupljene ili poklonjene i čime to Srbija plaća.
Član Predsedništva te stranke Konstantin Samofalov je u saopštenju ukazao i da "građani imaju pravo da znaju čemu služi adolescentska i opasna retorika trke u naoružanju sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << susedima".
"Pripadnici naše vojske imaju pravo da znaju kako je moguće da polovni avioni imaju prioritet u odnosu na bedu u koju ih je dovela ova vlast", naveo je on, prenela je SDS.
Samofalof je rekao i da "mediji imaju obavezu da prenose i kritiku opozicije, jer uloga medija nije da budu glasilo premijera u pohodu na birače, već objektivni izvor informacija za sve građane Srbije, a ne samo za birače Srpske napredne stranke".
On je, povodom nabavke aviona, dodao i da smo "ove sedmici bili svedoci još jednog u nizu spektakla koji se javnosti priređuje kroz timski rad Vučića i režimske medijske mašinerije".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SDS: Vučić nabavku aviona koristio u predizborne svrhe

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Dec.2016

Socijaldemokratska stranka (SDS) ocenila je danas da je premijer Alekasandar Vučić nabavku aviona od Rusije koristio u predizborne svrhe i da građani imaju pravo da znaju da li su letilice kupljene ili poklonjene i čime to Srbija plaća...Član Predsedništva te stranke Konstantin Samofalov je u...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.