SDP BiH:  Izjave Milanovića o BiH neprihvatljive

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Avg.2016, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDP BiH: Izjave Milanovića o BiH neprihvatljive

Izjave predsjednika Socijaldemokratske partije Hrvatske Zorana Milanovića o Bosni i Hercegovini i njenim narodima potpuno su neprihvatljive i samo dodatno usložnjavaju političku situaciju u BiH, ali i regionu, saopšteno je iz Socijaldemokratske partija (SDP) BiH.   "Kao partija koja baštini principe socijaldemokratije i čvrsto vjeruje u jednakost svih u BiH, poručujemo Milanoviću da čim prije dođe u BiH i pokuša shvatiti njene temeljne vrijednosti različitosti i suživota",...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

SDP BiH: Milanović ne razumije temeljne vrijednosti BiH

Izvor: Cafe.ba, 25.Avg.2016

Izjave predsjednika Socijaldemokratske partije Hrvatske Zorana Milanovića o Bosni i Hercegovini i njenim narodima u potpunosti su neprihvatljive i samo dodatno usložnjavaju političku situaciju u BiH, ali i regionu, navodi se u saopštenju SDP BiH.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.