SBB digitalizije program

Izvor: S media, 29.Sep.2010, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SBB digitalizije program

Operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji Kompanija SBB - Srpske kablovske mreže saopštila je danas da do kraja ove godine uvodi nove brzine interneta i napredne usluge digitalne televizije i svojim korisnicima u centralnoj i južnoj Srbiji.

Od 1. oktobra, brzine internet paketa biće izjednačene u svih 28 gradova u kojima SBB pruža svoje usluge, tako da će svuda na raspolaganju biti najbrži i najkvalitetniji kablovski internet, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << a svi korisnici u centralnoj i južnoj Srbiji, kako postojeći, tako i novi, dobiće time više nego duplo brži internet, po nepromenjenim cenama, navodi se u saopštenju.

Pored toga, dodaje se u saopštenju korisnici u Nišu, Kragujevcu, Kikindi i Somboru dobiće mogućnost korišćenja Turbo paketa od 30 i 60 Mb/s, koji su do sada bili dostupni samo u Beogradu, Novom Sadu i Zrenjaninu.

SBB najavljuje da će pored toga nakon dužeg perioda radova na sopstvenoj mreži kojom spaja Beograd i Niš preko nekoliko većih gradova, do kraja godine omogućiti potpunu digitalizaciju u ovom delu zemlje.

Usluga digitalizacije kablovske televizije je besplatna u okviru SBB MIX paketa, a korisnici SBB-a na tržištu u Srbiji i regionu imaju na raspolaganju usluge nove generacije - televiziju visoke rezolucije (HDTV), snimanje i pauziranje živog televizijskog programa (DVR), a uskoro i video sadržaje na zahtev (VoD).

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SBB uvodi napredne usluge digitalne TV

Izvor: SEEbiz.eu, 29.Sep.2010

BEOGRAD - Kompanija SBB - Srpske kablovske mreže, operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji saopštila je danas da do kraja ove godine uvodi nove brzine interneta i napredne usluge digitalne televizije i svojim korisnicima u centralnoj i južnoj Srbiji.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.