SAVET: Kako da spasete vezu za 20 sekundi

Izvor: Kurir, 08.Jan.2014, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVET: Kako da spasete vezu za 20 sekundi

Maženje je obostrano prijatno iskustvo koji stvara veliku bliskost između osoba koji traje dugo nakon samog zagrljaja, tako da sve što treba napraviti kad niste sigurni da li je sve u redu jeste da zagrliti dragog

Veza vam je krizi, niste baš sigurni da vaš muškarac i dalje želi da bude s vama, a seksi donje rublje i akrobacije u krevetu čine vam se nedovoljnim? Verovali ili ne, jedan od cenjenijih bračnih savetnika shvatio je da je recept za čvrstu vezu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izuzetno jednostavan i traje samo 20 sekundi.

U eksperimentu se pokazalo da muškarci, nakon što se primeni recept, udaljavaju od privlačne devojke koja im se približava i ni ne pokušavaju sa njom da flertuju. Jedini sastojak recepta je, inače, zagrljaj. Kako god to čudno zvučalo, zagrljaj u trajanju od 20 sekundi, dva puta dnevno, dovoljan je da očvrsne vašu vezu i da joj jednu potpuno novu dimenziju.

Naime, zagrljaj će napuniti muškarca oksitocinom, hormonom maženja koji istovremeno stvara osećaj poverenja i vernosti, tako da se oseća potpuno zadovoljno, bez ikakve želje za neverom. Maženje je obostrano prijatno iskustvo koji stvara veliku bliskost između osoba koji traje dugo nakon samog zagrljaja, tako da sve što treba napraviti kad niste sigurni da li je sve u redu jeste da zagrliti dragog.

Parovima se preporučuje da zagrljaje uvedu kao običaj pri jutarnjem odlasku na posao i povratku s njega, što će kod oba partnera podići nivoa oksitocina i učiniti ih mirnijim, srećnijim i harmoničniji osobama.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.