SASLUŠANA ZANOSNA NOVOSAĐANKA (31): Kokaini određen PRITVOR do 30 dana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2020, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASLUŠANA ZANOSNA NOVOSAĐANKA (31): "Kokaini" određen PRITVOR do 30 dana!

Marijani M. (31), zvanoj "Kokaina" iz Novog Sada, nakon saslušanja u novosadskom Višem javnom tužilaštvu određen pritvor do 30 dana.

- Osumnjičena je izvedena u zakonskom roku pred zamenika javnog tužioca, gde je saslušana. Zamenik je sudiji za prethodni postupak predložio određivanje pritvora, zbog bojazni da bi osumnjičena, ukoliko se nađe na slobodi, mogla uticati na svedoke i ponoviti krivično delo. Sudija je usvojio predlog i po tim tačkama odredio pritvor - rečeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Tužilaštvu.

Podsetimo, novosadska policija ostala je zatečena kada su zaustavili automobil marke "pasat",u Petrovaradinu, kojim je upravljala Marijana M.

A post shared by Marijana Maja Mirjanić (@kokaina_mm) on Aug 21, 2019 at 6:44pm PDT

Pretresom njenog automobila u prtljažniku su pronađena četiri paketa marihuane, pet pištolja, manja količinu heroina upakovana u dva paketića kao i 20 komada municije.

Sve ukupno 20 kilograma marihuane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.