SAJAM STVARALAŠTVA ŽENA U SREMSKOJ MITROVICI

Izvor: Kurir, 25.Maj.2010, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAJAM STVARALAŠTVA ŽENA U SREMSKOJ MITROVICI

SREMSKA MITROVICA - Sajam ženskog preduzetništva u Sremu, na kojem će učestvovati oko 60 udruženja žena, koje će na štandovima pokazati svoje stvaralaštvo, biće održan u sredu u Sremskoj Mitrovici.

- Na sajmu će učestvovati još deset udruženja žena koje se bave slikarstvom i cvećarstvom, dok će na četiri štanda biti predstavljena udruženja osoba sa invaliditetom i radovi dece s posebnim potrebama - rekao je pokrajinski sekretar za rad, zapošljavanje i ravnopravnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << polova Miroslav Vasin.

U okviru sajma predviđeno je održavanje i okruglog stola na temu "Izazovi ženskog preduzetništva".

Manifestacija će biti održana u Poslovno sportskom centru "Pinki", u organizaciji Poslovnog centra "Pinki", Pokrajinskog sekretarijata za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova i Pokrajinskog zavoda za ravnopravnost polova.

Prema rečima Miroslava Vasina, Vojvodina bez razvoja sela ne može da napreduje, naročito bez promocije sela, čemu u prilog govori i činjenica da je do sada registrovano preko 270 seoskih udruženja.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Sajam ženskog stvaralaštva u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2010, 10:11

NOVI SAD - Umeće u izradi ručnih radova, starih i novih sremačkih jela, zdrave hrane, kozmetike i suvenira predstaviće na Sajmu ženskog stvaralaštva u Sremu više od 60 udruženja žena...Manifestacija se održava od 10 do 18 časova, u poslovno sportskom centru "Pinki" u Sremskoj Mitrovici...Pokrajinski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.