SAD tvrde: Nestala severnokorejska podmornica

Izvor: B92, 11.Mar.2016, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD tvrde: Nestala severnokorejska podmornica

Vlasti Severne Koreje izgubile su kontakt sa jednom od svojih podmornica ranije ove sedmice, izjavila su za CNN tri američka zvaničnika.

Američki sateliti, avioni i brodovi danima u tajnosti posmatraju severnokorejsku mornaricu kako traga za nestalom podmornicom.

Još uvek nije poznato da li je podmornicu povukla vodena struja na dno ili je potonula iz nekog drugog razloga, ali se veruje da se dogodio peh tokom vežbe, rekli su zvaničnici SAD.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SAD tvrde: Nestala sjevernokorejska podmornica

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Mar.2016

VAŠINGTON - Vlasti Sjeverne Koreje izgubile su kontakt sa jednom od svojih podmornica ranije ove sedmice, izjavila su za CNN tri američka zvaničnika...Američki sateliti, avioni i brodovi danima u tajnosti posmatraju sjevernokorejsku mornaricu kako traga za nestalom podmornicom...Još nije poznato...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.