SAD: Uzgajali marihuanu u javnom parku

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2014, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Uzgajali marihuanu u javnom parku

Gotovo 4.000 biljaka marihuane pronađeno je u javnom parku u primorskoj oblasti Laguna Bič, a pripadnici policije ručno su ih preneli do helikoptera.

U javnom parku u primorskoj oblasti Laguna Bič pronađeno je gotovo 4.000 biljaka marihuane čija je procenjena vrednost oko pet miliona dolara

 

Procenjena vrednost zaplenjene marihuane je oko pet miliona dolara, a istražitelji i dalje pokušavaju da ustanove ko bi mogao da uzgaja narkotike na javnom mestu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
 

Marihuana je pronađena u Laguna Vildernes parku, nekoliko stotina metara udaljenom od škole koja organizuje pripremnu nastavu za buduće studente.

 

Ovo ipak nije najveća zaplena marihuane koja je uzgajana na javnom mestu, 2007. godine vlasti su pronašle 6.000 biljaka na dve farme nedaleko od Laguna Vildernes parka, a godinu dana ranije pronađeno je 20.000 biljaka u Sedlbek Valeju, takođe u Laguna Biču.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.