SAD: Uhapšen napadač u kampusu

Izvor: B92, 25.Jan.2014, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Uhapšen napadač u kampusu

Vašington -- Osumnjičeni za napad na Univerzitetu Južna Karolina uhapšen je rano jutros, saopštila je policija ove američke savezne države.

Džastin Bernard Singlton (19), iz Čarlstona, osumnjičen je za jučerašnje ubistvo dvadesetogodišnjeg Brendona Robinsona u kampusu tog univerziteta, izveštava AP.

Robinson je preminuo juče posle podne od rane koju je zadobio ispred spavaonice.

Policija je prvobitno objavila da traga za četvoricom napadača, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su napustili kampus, ali je danas odbila da da informaciju da li ima još osumnjičenih i da li je potraga za njima u toku.

Zasad se ne zna šta je motiv ubistva na Univerzitetu Južne Karoline, koje je usledilo samo tri dana nakon što je na Univerzitetu Perđu jedan student u slušaonici ubio drugog, koristeći i vatreno i hladno oružje.

Iako je Amerika prošle godine postavila za cilj borbu protiv ovakvih incidenata u školama, od početka 2014. godine ovo je osmi napad u školama.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za napad na univerzitetu

Izvor: Akter, 25.Jan.2014

Osumnjičeni za napad na Univerzitetu Južna Karolina uhapšen je rano jutros, saopštila je policija ove američke savezne države

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.