SAD: Učenik ubijen u tuči, trojica ranjena

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Sep.2013, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Učenik ubijen u tuči, trojica ranjena

Jedan učenik je na smrt izboden nožem, a trojica su ranjena tokom tuče u srednjoj školi na jugu Teksasa, u blizini Hjustona, javili su lokalni mediji. Policija je saopštila da je 17-godišnji Luis Alonso Alfaro potegao nož tokom tuče u sredu i na smrt izbo jednog, a ranio trojicu učenika. Kako je preneo Foks njuz, sumnja se da je u pitanju bila tuča između članova rivalskih bandi. Alfaro je priznao zločin i optužen je za ubistvo. Pozivajući se na izjave svedoka, lokalni mediji su preneli da ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

SAD: Ubijen tinejdžer u tuči u školi, trojica povređena!

Izvor: Press, 06.Sep.2013, 03:50

Jedan učenik srednje škole u predgrađu Hjustona Spring u Teksasu ubijen je danas, a trojica su povređena, javili su američki elektronski mediji.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.